Hvem er vi?

BRØNDT BYGGERÅDGIVNING ApS blev stiftet i København d. 13.07.2022 af Simon Brøndt Nørgård.
Vi leverer rådgivning til både private og professionelle kunder over hele landet – Her har vi altid fokus på kvalitet – Procesoptimering & Byggestyring med høj faglighed. BRØNDT BYGGERÅDGIVNING ApS er skabt på stærke værdier og en trofast tro på at der altid kan ske forbedringer i byggebranchen. Rådgivning handler om kompetencer og tillid – Derfor skal man netop vælge os til din næste byggesag.

Vores ambition er, at du som kunde får succes med din byggesag – BRØNDT BYGGERÅDGIVNING ApS Skaber et solidt beslutningsgrundlag for dig som kunde og derved sikre vi netop at dit projekt er i centrum.

Hos BRØNDT BYGGERÅGIVNING ApS har vi altid fokus på uvildig rådgivning, derfor har vi netop åbnet en digital platform hvor du som kunde kan stille et konkret spørgsmål, hertil vil vi svare på din henvendelse, dog hæfter BRØNDT BYGGERÅDGIVNING ApS ikke for svaret som regelret rådgivning.

Værdier

Vi leverer kvalitet, det betyder for vores kunder at de føler sig trykke igennem hele byggeperioden. At stille høje krav og forventninger til kvalitet gør at vores samarbejdspartnere og entreprenører betyder at alle har en fælles vision omkring kvaliteten af jeres byggeprojekt. På nutidens byggeprojektet kommer der mere og mere fokus på dokumentation og derfor er det en nødvendighed med struktur og en høj kvalitet.

Procesoptimering

Med forskellige værktøjer som er blevet implementeret i branchen og udviklet i gennem mange år, giver forskellige redskaber til at sikre en god og solid fremdrift på byggepladsen. Vores erfaring gør at vi kender til processer, hvilket betyder at vi tilbyder planlægning i høj kvalitet. Trimmet byggeri og planlægning med et cyklogram et efter vores optik nøgen til et byggeri som bliver afleveret til tiden med gode kvaliteter.

Byggestyring

For at sikre at du som kunde får en høj kvalitet og at processerne i byggeriet kører, mener vi at synlig byggestyring er nødvendigt – Derfor gør vi meget ud af, at vores medarbejder kommer ud på pladsen og mærker stemningen i de forskellige faser af byggeriet.