Byggestyring, byggetilsyn & byggeledelse

Tilbyder Byggeleder, Projektleder, AMK B, Projektchef til din byggesag. Uvildigt tilsyn af dine byggesager med fokus på bygbarhed og kvalitet – Medarbejderne vil blive udvalgt efter dine ønsker og med stærke samarbejdspartner i branchen løser vi opgaven med de rigtige kompetencer.

Bygherrerådgivning & bygherretilsyn

Tilbyder bygherrerådgivning til private og professionelle bygherre i hele landet.

Droneflyvning & vedligeholdelsesplan

Spar penge på transportomkostninger til lifte og mandetimer – Hos BRØNDT BYGGERÅDGIVNING ApS tilbyder vi nemlig droneflyvninger i høj kvalitet. Film i 4K og flotte billeder benyttes som kvalitetssikring, stades rapport, og til udarbejdes af vedligeholdsplaner. Læs mere her:

Hurtig og effektiv droneinspektion af ejendom

Spar penge på leje af lifte og transport tillæg

Hos BRØNDT BYGGERÅDGIVNING ApS kan du bestille en overflyvning af din bolig, ejendom eller byggeprojekt. Dronen kan filme i 4K og har 48 mega pixel også har den kun en vægt på 249 gram – Hvilket betyder at vi kan flyve næste alle steder.

Vi tilbyder visuel inspektion med drone og ser det som et fantastisk redskab til at få et hurtigt og effektivt overblik over udvendige skader på alle typer af bygninger efter vejrstader, vi kan skabe overblik på din byggesag eller blot nogen flotte film samt billeder af din ejendom. Én af de mange fordele med droneinspektion er, at vi nemt kan inspicere områder, som normalt ville være svære at tilgå og som potentielt kunne udgøre en sikkerhedsmæssig risiko. Inspektion med drone er altså både effektivt, tidsbesparende og minimere sikkerhedsmæssige risici.

Kvalificeret dronepilot

Vi er certificeret til at flyve med drone i byen og kan derfor udføre professionelle inspektioner af din byggesag, bygning eller ejendom.

Vi bruger typisk dronen til:

  • Inspektion –for tilstandsvurdering af facader, tage, tagrender, inddækninger og andre svært tilgængelige bygningsdele.
  • Kvalitetssikring –tilsyn og mangelgennemgang eller i forbindelse med 1-/ og 5-års gennemgange
  • Dokumentation – før-, under- og efterbilleder af byggerier

I forbindelse med planlægningen af flyvningen står dronepiloten også for:

  • Orientering af politiet
  • Orientering af beboere
  • Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger

Vi er godkendte til at flyve med drone i byområder jf. dronebekendtgørelsen og vi er dækket af en professionel ansvarsforsikring.